Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Θέλω να κάνω ένα Κηλαηδονικό πάρτυ. με χροιά του '80.

Ανάποδα. Ο καιρός άρχισε επιτέλους να μετράει ανάποδα. Βλέπεις...
Θα κάνει ένα πάρτυ.
Ναι, ναι. Ένα πάρτυ παιδικό.
Θα αφήσει και την πόρτα ανοιχτή.

Τα λοιπά θα τα αφήσει σε εσάς!
Οι μουσικές στην, νοτ μέην στρημ, Λένα.
Τα γλυκά εάν, και όσα θέλει, στη Σοφία.
Τα αλμυρά στη διάθεση της Νάντιας και του Άρη, καθώς στον κανονικό κόσμο δεν έχουν λόγω ύπαρξης...παρά μόνο ως υπόστρωμα... ίσως στα αλκοόλια. Κάτι σαν σφουγγαρόπανα ένα πράμα.

Μμμμμμ, τί άλλο ίνφο μπορώ να σου δώσω...
....θα εκπροσωπηθεί βαρβάτα το πολυτεχνείο. Θα υπάρξουν σποραδικοί πληροφορικάριοι. Θα έχουμε μπόλικη φιλολογία, ξεσκόνισε τα ευρωπαικά σου, και κάτι αλάνια αθηναϊκά, εάν και εφόσον συμπέσουμε ημερομηνιακά.

Φιλικό τιπ. Μη φέρεις τις επαγγελματικές σου κάρτες...κάνετε όλοι σχεδόν το ίδιο επάγγελμα!!!
Εάν πάλι η Φεργαδιώτη παραστεί, μπορεί μόνο και μόνο αυτή να εκθέσει. Και πού είσαι αναγνώστη – μουσαφιραίε,...η Φεργαδιώτη ΔΕΝ πουλάει. Μην τυχόν και ρωτήσεις την κολλητή...πόσο πάει αυτό...διότι θα πας κι εσύ, κι εγώ και το πάρτυ ολόκληρο.

Ή μάλλον... η Φεργαδιώτη πουλάει, απλά ενίοτε δεν το ξέρει, και ενίοτε όταν το ξέρει, δεν το ξέρεις εσύ! Εάν και θες πάλι να φύγεις αλά μπρατσέτα με την τέχνη, ψάξε την μπομπονιέρα. Εγώ θα ‘μαι τούτη και θα φορώ αθλητικά.
Να το ξέρεις, πάντως, να το ξέρεις, μουσαφιραίε μου, εγώ θα στο πουλήσω όσο δυνατόν ακριβότερα, το έργο. Να είσαι σίγουρος. Εξάλλου η τέχνη τιμή δεν έχει, και μεις το βλαστάρι μας θέλουμε να το στείλουμε στο καλιφορνικέητιον.

Επίσης, πλάνο σπιτιού δε θα  χρειαστείς! Η μόνη πόρτα οδηγεί ναι, ναι, προς «νερού» σου. Δε θα τη χάσεις με τίποτα και δε θα χρειαστεί καν να ρωτήσεις την αδέξια ερώτηση!
Όχι το μάστερ και μοναδικό μπέντρουμ, δε χαίρομαι που θα το δεις, μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια.
..αλλά τεσπά..σκοπεύω μετά να το αλλάξω. Σιγά μη σ’αφήσω να ‘χεις εικόνα. Είπαμε είναι χυμαδιό, κείνη, αλλά χυμαδιό σκεπτόμενο.

Και ένα τελευταίο, ας μη συζητήσουμε,  σε παρακαλώ, για σπίτια και ανακαινίσεις και τί ωραίες που είναι οι ταπετσαρίες. Το ξέρω ότι σ’αρέσει, αλλά εκείνη βλέπεις εκείνη τη μέρα κάνει πάρτυ, κοινώς δε θα θέλει να μιλά για χρώματα, ψηφίδες και πόσο πάει το τετραγωνικό στη Γλυφάδα.
Λίγα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εκείνη τη μέρα θα θέλει απλά να σας χαρεί, να περπατήσει πάνω κάτω στα μωβ αθλητικά της, και όταν με το καλό κουραστεί να κατεβάσει γενικό, και να σας στείλει σπίτια σας!

Σπίτια σας θα πάτε στις 26. Αυτό μπορώ να το ξέρω. Ετοιμάσου. Και φέρε την καλή διάθεση μαζί σου. Και πάλι αν δεν την έχεις εύκαιρη, μη μασάς, κάπου θα συναντηθείτε!